+45 61 28 20 00 info@lindegaardenkollund.dk

Fest på Lindegaarden

Kontakt os i dag!

Fest og komsammen på Lindegaarden

Uanset som du skal holde fest eller kommer forbi Lindegaarden med en busfuld gæster, kan du nyde arrangementet i fulde drag. For vi sørger for både opdækning, oppyntning, madlavning, servering og rengøring og opvask bagefter. Maden er i særklasse og komponeret af de lokale råvarer, som er i sæson netop nu. Så hos Lindegaarden er du altid sikker på friske råvarer, gourmetmad og den helt rigtige stemning omkring din sammenkomst.

Bryllup

Dit bryllup skal gerne huskes som den bedste og mest romantiske fest nogensinde – med fantastisk mad og fantastisk stemning. Der skal ikke mangle noget, og I ikke tænke på andet end at nyde festen. For sådan en dag får hurtigt ben at gå på. Derfor er det vigtigt at være fuldt til stede hvert eneste øjeblik og ikke spekulere på noget af det praktiske omkring festen.

Det giver Lindegaarden dig og din tilkommende de bedste forudsætninger for. Vi sørger for alt det praktiske omkring opdækning, madlavning, servering og så videre. Så kan I give jer tid til festen, gæsterne og at fejre hinanden og det Ja, I har givet hinanden i dag. Samtidig sørger vores flotte lokaler og omgivelserne omkring Lindegaarden for den romantiske stemning.

I samarbejde med jer komponerer vi den flotteste og lækreste bryllupsmenu af årstidens lokale råvarer. Det gør menuen helt unik og til netop jeres. Det vil helt sikkert gøre maden til noget, som gæsterne snakker om længe efter, når I mødes og mindes den store dag.

Sæsonmenu

Maden er det naturlige omdrejningspunkt omkring enhver god fest, og det er oftest den, festen bliver husket på. Især hvis den skiller sig ud fra de traditionelle festmenuer på en positiv, nyskabende og unik måde.

Det er du sikker på, er tilfældet, hvis du vælger vores sæsonmenu til den fest, du holder på Lindegaarden. Her får du og dine gæster lov til at smage det ypperste af, hvad vi kan skabe med de lokale råvarer, der er i sæson netop nu.

For hos Lindegaarden sætter vi fødevarekvalitet og muligheden for at se og følge med i, hvor vores råvarer kommer fra i højsædet. Derfor vælger vi udelukkende lokale råvarer til de bærende elementer i de retter, vi serverer.

Samtidig lægger vi vægt på økologi, god dyrevelfærd og respekt for miljøet, samt støtter op om det lokale landbrug, de lokale frugtavlere, danske fiskere og andre lokale fødevareproducenter.

Det betyder, at vi oftest har gået på de marker, hvor afgrøderne har groet, klappet de grise og køer vi serverer kød fra, og fulgt med i både vækst og opvækst hos de lokale leverandører, som vi samarbejder med.

Det giver både os og vores gæster en tryghed for, at de får serveret mad af de bedste råvarer – og at hver eneste menu er helt unik. For vi hiver ikke bare lige noget lignende op af fryseren næste gang.

Buffeter

Buffeter bliver mere og mere populære i stedet for den traditionelle tre-retters festmenu. Samtidig er det meget hyggeligere, fordi måltidet kan nydes mere afslappet og uformelt. Der serveres ikke på bestemte tidspunkter og et bestemt antal gange. Du kan bare gå op og tage netop det, du bedst kan lide – og gøre det lige så mange gange, du orker.

Det giver en meget mere behagelig og hyggelig atmosfære. Og både du og dine gæster får meget bedre tid til at snakke med mange flere af de andre gæster. For buffeten bliver det naturlige omdrejningspunkt omkring maden, hvor alle mødes på et eller andet tidspunkt, når de lige skal op og have endnu en godbid fra smagfuldt komponerede buffet.

På Lindegaarden får du tilmed en helt unik buffet – hver gang! For vi anvender nemlig altid de lokale råvarer, som er i sæson i øjeblikket. Her er ingen kedelige frostretter eller råvarer, der har ligget på køl i flere dage. Vi henter friske forsyninger hver dag fra de lokale landmænd og fødevareproducenter, som vi samarbejder med.

Det sikrer ikke alene friske råvarer og ekstra god velsmag. Det sikrer også, at buffeten skifter i takt med årstiden. Så næste gang du kommer til buffet på Lindegaarden, kan du glæde dig til helt nye retter, der er lige så velsmagende og udsøgte som dem, du fik til din fest.

Brunch

Brunch er den ultimative måde at skabe en uformel og hyggelig atmosfære omkring din fest eller anden komsammen. En brunch er lige så velegnet til den runde fødselsdag, barnedåben eller kobberbrylluppet, som den er til kickoff-mødet i firmaet, et salgsarrangement for jeres kunder i grænselandet eller forud for foreningens generalforsamling – som vi også kan lægge lokaler til.

Det naturlige centrum for brunchen er – udover dig som arrangør – den veldækkede buffet med det bedste fra både morgen- og frokostbordet. Alt er frisk tilberedt i vores køkken på Lindegaarden af sæsonens lokale råvarer.

Her er noget for enhver smag, og noget som alle får lyst til at gå op og tage mere af. For ved at anvende friske, lokale råvarer, får du og dine gæster velsmag fra første til sidste mundfuld. Vi tilstræber nemlig at hente alle de centrale ingredienser i vores brunch-buffet hos lokale landmænd og fødevareproducenter.

Det giver kvalitet, der kan smages, og sikrer en naturlig variation i vores brunch-buffet året igennem. For de råvarer vi bruger, er dem, som er i sæson og ikke fabriksfremstillede halvfabrikata, vi lige hiver op af fryseren og varmer.

Det gælder også vores brød, der er bagt specielt til netop din brunch, og kommer helt frisk fra ovnen. Det kan ikke undgås at blive bemærket. Derfor vil din brunch være noget, gæsterne kan huske længe – det sikrer både velsmagen og hyggen på Lindegaarden for.

Konfirmation

Konfirmationen er den første af vores livs fester, som vi selv kan huske. Samtidig er det den første, hvor vi for alvor finder ud af, hvad det vil sige at være vært ved en fest og hvilke bekymringer og forpligtelser, det giver. Nuvel, selvfølgelig står mor og/eller far sikkert i kulissen, klar med gode råd og vejledning, samt et øje på at alt nu foregår, som det sig hør og bør.

Skal du have de bedste rammer omkring dit barns konfirmation, er Lindegaarden et rigtigt godt valg. For ikke alene skaber Lindegaarden nogle flotte, stilfulde og hyggelige rammer omkring den store dag. Du kan også trygt overlade mere af ansvaret til konfirmanden. For vi står klar med vores store erfaring til at sørge for, at dagen bliver præcis sådan, som du og konfirmanden har drømt om.

Det giver dig som forælder mulighed for at koncentrere dig meget mere om, at konfirmanden får den bedste dag. For alt det praktiske med opdækning, madlavning, servering og oprydning sørger vi for.

Vi er også altid behjælpelige, hvis du har planlagt spændende og måske lidt anderledes overraskelser, der kan være med til at gøre konfirmationsdagen endnu mere mindeværdig.

Og maden er i topklasse! Skabt af lokale råvarer i tæt samarbejde med konfirmanden og dig. Så læn dig tilbage, nyd dagen og få god tid til at opleve det unge menneske, som dit barn er vokset op til at blive. Vi klarer resten!

Kaffebord

Hvad er vel mere overdådigt end et flot opdækket kaffebord efter sønderjyske traditioner. Her er alt, hvad du kan begære af lækre, velsmagende kager og god, hjemmebrygget kaffe.

Især hvis du holder festen på Lindegaarden i Kollund. Vi bager alle kager selv af lokale råvarer, eller får dem leveret af lokale specialister i netop de sønderjyske kagetraditioner. Hos os er alting friskbagt og nyt. Vi tager ikke bare halvfabrikata-kager ud af fryseren og varmer og pynter dem. Det kan smages på kvaliteten!

Det behøver naturligvis ikke være det fulde sønderjyske kaffebord, du disker op med til dine gæster. En hel almindelig omgang kaffe og kringle til efter begravelsen, til fødselsdagskomsammen eller i forbindelse med et heldagsmøde eller seminar afholdt i vores flotte lokaler, kan vi også sagtens klare.

Kaffen er også helt unik og brygget på økologiske bønner, som vi køber fra lokale leverandører som hele bønner. Vi maler dem selv. Så er vi – og du – sikre på, at gæsterne får den allerbedste og mest aromatiske kaffeoplevelse til dit kaffebord. Det er der ingen, der kan undgå at bemærke.

Til dem som ikke er vilde med kaffe, har vi et bredt udvalg i klassiske teer, ligesom det selvfølgelig også er muligt at få serveret chokolade eller andre drikke i stedet for kaffe. Hos Lindegaarden bliver dit kaffebord altid en succes.

Busselskaber

Har I brug for et hyggeligt sted at holde ind på ruten med jeres busselskab, er Lindegaarden det helt perfekte valg i grænselandet. Vi ligger centralt placeret i Kollund på en stor dejlig, åben grund lige ud til grønne marker og med gode tilkørselsmuligheder for moderne busser. Samtidig har vi gode adgangsveje til vores lokaler – også for kørestolsbrugere.

På Lindegaarden står vi klar med enten frokosten, kaffebordet eller aftensmaden. Alt sammen skabt af de lokale råvarer som er i sæson i øjeblikket. Nyd f.eks. vores lækre buffet med økologisk kød eller kaffebordet med hjemmebagte kager efter de velkendte og velsmagende sønderjyske opskrifter. Det er virkelig noget, der er værd at køre efter.

Vi kan også lægge lokaler til en salgspræsentation, underholdning eller hvad der nu er årsagen til, at I har lagt vejen forbi vores flotte, stilfulde og hyggelige lokaler.

På Lindegaarden får gæsterne også mulighed for at træde af på naturens vegne under rene og pæne forhold. Det er både mere behageligt og mere trygt, end de muligheder I finder på f.eks. en rasteplads på motorvejen.

Så skal I have de bedste og mest hyggelige omgivelser til jeres busselskab på jeres tur igennem grænselandet, så sving ind forbi Lindegaarden i Kollund.

Kaffebord

Hvad er vel mere overdådigt end et flot opdækket kaffebord efter sønderjyske traditioner. Her er alt, hvad du kan begære af lækre, velsmagende kager og god, hjemmebrygget kaffe.

Især hvis du holder festen på Lindegaarden i Kollund. Vi bager alle kager selv af lokale råvarer, eller får dem leveret af lokale specialister i netop de sønderjyske kagetraditioner. Hos os er alting friskbagt og nyt. Vi tager ikke bare halvfabrikata-kager ud af fryseren og varmer og pynter dem. Det kan smages på kvaliteten!

Det behøver naturligvis ikke være det fulde sønderjyske kaffebord, du disker op med til dine gæster. En hel almindelig omgang kaffe og kringle til efter begravelsen, til fødselsdagskomsammen eller i forbindelse med et heldagsmøde eller seminar afholdt i vores flotte lokaler, kan vi også sagtens klare.

Kaffen er også helt unik og brygget på økologiske bønner, som vi køber fra lokale leverandører som hele bønner. Vi maler dem selv. Så er vi – og du – sikre på, at gæsterne får den allerbedste og mest aromatiske kaffeoplevelse til dit kaffebord. Det er der ingen, der kan undgå at bemærke.

Til dem som ikke er vilde med kaffe, har vi et bredt udvalg i klassiske teer, ligesom det selvfølgelig også er muligt at få serveret chokolade eller andre drikke i stedet for kaffe. Hos Lindegaarden bliver dit kaffebord altid en succes.

Skal Lindegaarden Kollund kontakte dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på +45 61 28 20 00 - Eller udfyld denne formular - så kontakter vi dig.

Telefontid: mandag, tirsdag og onsdag klokken 9:00 - 10:00.

Åbningstider for restauranten

Restauranten har åben alle dage ved forudbestilling og min. 12 personer.

Selskaber, arrangementer mm. efter aftale.

Kontakt os

Mail

info@lindegaardenkollund.dk

Adresse

Gl. Kirkevej 25
6340 Kruså