+45 61 28 20 00 info@lindegaardenkollund.dk

Mad ud af huset

Reception

læs mere

Buffet

læs mere

Tapas

læs mere

Hovedretter

læs mere

Sammensæt selv

læs mere

Forret

læs mere

Dessert

læs mere

Natmad

læs mere

Grill tilbehør

læs mere

Pinsemenu

læs mere

Påskemenu

læs mere

Mindekomsammen

læs mere

Bestil i god tid

Bestil maden i god tid og ring om det endelige antal kuverter senest 7 dage inden leveringen. Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en bekræftelse.

Pris for levering i en radius af 50 km

Det varme mad leveres i varmekasser og kan holde sig varmt i 4-5 timer.

Levering op til 20 km
kr. 200,-

Levering op til 50 km
kr. 300,-

Reception

En lækker menu til din reception. Lindegaarden Kollund laver et bredt udvalg af små kanapéer, som alle er smukt anrettet. Der beregnes ca. 6 pr. person til en stående reception. De kommer anrettet på fade lige til at sætte ind på bordet.

Receptionsmenu

Små sandwich med forskellig rørt fyld (Æg, bacon, rejer, skinke, kylling)

Pandekager rullede med fyld (Røget laks og peberrod, skinke og pikant)

Blinis med laksetatar

Løgtærter med sprød parmaskinke

Vol-au-vent med rørt varmrøget laks

Kyllingerulle med basilikum og tomat

Lakserulle med tang og urtecreme

Kanapeer med røget svinemørbrad og æggestand

Kanapeer med roastbeef og knægget tomat

Små sprøde skaller med ricottacreme og grønt, tomat og kylling, spicy rejer, rørt postej med bacon og kapers

Pris kr. 16,- pr. stk. Minimum 15 personer

Buffet

Buffet Lindegaarden

Pasta med squash , mynte og kæmperejer

Bruschetta

Torsk med oliven, rosmarin, tomat og parmaskinke

2 skønne salater

Kalveinderlår med skysauce

Kyllingeroulade

Rosmarin kartofler

Chokoladetrifli

Brød og duels

Pris 198,- kr.

Den sønderjyske buffet

Sennepssild

Karry sild

Røget laks med peberrodscreme

Stegt rødspættefilet med remoulade og citron

Tarteletter med høns i asparges

Mørbradgryde med perlebygsalat

Frikadeller og broccolisalat

Rugbrødslagkage

Pris 198,- kr.

Sammensæt selv

Vi har et stort udvalg af forskellige retter, som du kan sammensætte til lige præcis den menu, du ønsker. Min. 15 cuverter.

Vælg 1 forret

Ærtesuppe
Med kæmperejer og ramsløgspesto

Rørt laksesalat
Med kørvel og estragon samt knas af rug

Torsk
Bagt med parmaskinke og spidskål

Tropisk rejecocktail
Med mango, lime og kokos flager

2 tarteletter
Med høns i asparges

Laksetatar
På salat

Laksesouffle
Med tang, rejer og urtecreme

Kold krydret kyllingesalat
Med sprød parmaskinke

Vælg 2 slags kød

Vælges der 2 gange oksekød er der et tillæg på kr 20,-

Fyldt svinemørbrad i svøb

Rosastegt kalveinderlår

Rosastegt oksekulotte

Rosastegt oksefilet

Kyllingeroulade
Med rosmarin og tomat

Kyllingeoverlår
Med souffle fars

Langtids braiserede svinekæber

Lammeskanker

Vælg 1 sauce

Sauce bordelaise

Mild dijonsauce

Sky sauce

Pepper sauce

Lys sauce
Med estragon

Vælg 2 slags kartofler

Pommes risolés

Knust kartoffel
Med persillepesto

Rosmarin Kartofler

Grov kartoffelmos
Med rodfrugter

Flødekartofler

Vælg 3 slags salater

Broccolisalat
Med rødløg, rosiner og solsikkekerner

Tomatsalat
Med feta og ruccola

Bulgursalat
Med grillet grønt

Vandmelonsalat
Med feta og persille

Romanisalat
Med mormordressing og melon

Bladsalat i balsamico
Med jordbær og parmesan

Blomkålsalat
I dijon og peanut

Vælg 1 dessert

Pandekager
Med is og rabarber-jordbær kompot

Chokolade trifli
Med friske bær og knas

Pannacotta
Med passionsfrugt, sprød chokolade og mandler

Lun gateaumacel
Med vaniljeis 

2 retter – 210,- pr. cuvert.
3 retter – 230,- pr. cuvert.

Tapas buffet

Manchego gratinerede blåmuslinger

Rosmarin kartofler

Bruschetta

Dadler i svøb

Hotwings

Albondigas

Ricottacreme og bagt peberfrugt

Pesto og parmaskinke

Fennikelpølse samt oliven og kapers

2 slags oste

Marinerede rejer

Brød med hvidløg og chile duels

Salat med grillet gedeost og pære

Kold gazpacho med topping

Pris 278 kr.

Hovedretter

Rosa, helstegt kalveinderlår
Dertil skysauce, pommes risole, grillede grønne asparges, tomat og ærter i pesto.

Lammeskanker m. capresse og ratatullie
Og rosmarin kartofler.

Kyllingoverlår med spinat souffle
Dertil pommes risole samt kørrel, estragon sauce og spændende salat.

Rosa oksehøjreb
Med rødvin sauce, vandmelonsalat og rosmarin kartofler.

Svinekæber i egen sauce
Dertil mormor salat og melon samt grov kartoffelmos med frisk grønt.

Kylling roulade i svøb
Dertil rosmarin kartofler og 2 salater

Forretter

Græskarsuppe
Med torsk og kæmperejer

Kyllingelår
Med estragonsouffle og tomat anrettet på salat

Laks
Bagt med parmaskinke og spidskål

Fisketallerken
Med 4 små anretninger

Tapas-forret
Med 4 forskellige ting

Dessert

Creme brulee
Med friske bær

Lun gateau marcel
Med vaniljeis og bær i egen couli

Citron creme
Med lakrids marengs og hvid chokolade samt mandler

Pandekager
Med is og rabarber-jordbær kompot

Pannacotta
Med passionsfrugt, sprød chokolade og mandler

2 retter – 245,- pr cuvert.
3 retter – 285,- pr cuvert.

Natmad

Suppe efter eget valg
40,-

Frikadeller med kartoffelsalat
45,-

2 slags tærter med salat og dressing
45,-

3 snitter
Æg og rejer, rullepølse, roastbeef
65,-

Ost og pølsebord
2 oste og 3 slags pølse
69,-

Grilltilbehør

Brød og duels

2 blandede salater

Rosmarinkartofler

Kryddersmør

kr. 75,- pr. person

Påskemenu

Pinsemenu

Mindekomsammen

Hos os er I altid garanteret friskt hjemmebagt bagværk

1 hel bolle med smør
18,-

2 halve boller med pålæg
26,-

Hjemmebagt smørkringle med æbler
22,-

1 hel lagkage
Nok til 10-14 kuverter – 250,-

Åbningstider for restauranten

Fra marts 2019 er restauranten åben fredag fra kl. 17:00 - 22:00. Dog holder vi gerne åben alle andre dage ved min. 10 personer.

Send gerne en mail ved henvendelse

Selskaber, arrangementer mm. efter aftale.


Kontakt os

Telefon

+4561282000

Mail

info@lindegaardenkollund.dk

Adresse

Gl. Kirkevej 25
6340 Kruså