S = Stærk, V = Vegansk, VG = Vegetarisk
surdejspizza
Alle pizzaer er lavet på surdej med hjemmelavet tomatsauce eller bianco, samt forskellige oste som høost og hassel, mozzarella og gouda.
1. Vegetar 125,-
Squash og aubergine, løg, tomatsauce, gouda, mozzarella, mynte og persille, syltede chili og citron VG
2. Bo 125,-
Tomatsauce og gouda, kartoffel med rosmarin, ramsløgpesto, høost og drys af sprød serrano
3. Bianco Trine 125,-
Gouda, knust hvidløg, mozzarella, kartoffel med rosmarin, ramsløgspesto, høost og frisk basilikum (VG)
4. Laks 125,-
Tomatsauce, gouda, spinat, laks, løg, grønne asparges, mozzarellakugler og cherrytomat, ramsløgpesto, valnød og citron
5. Pulled okse 125,-
Tomatsauce, gouda, pulled okse, svampe, løg, knust hvidløg, syltede chili, frisk persille og mynte, citron
6. Kylling og ananas 125,-
Tomatsauce, gouda, kylling i karry, ananas, løg, squash, syltede chili, peanuts ramsløgspesto
7. Pepperoni 125,-
Tomatsauce, gouda, pepperoni, svampe, løg, frisk basilikum, ramsløgspesto
8. Bagt Serrano 125,-
Tomatsauce, gouda, grillet paprika, serrano, svampe, løg, ramsløgspesto, høost, frisk basilikum
9. Frisk Serrano 125,-
Tomatsauce, gouda, oliven, knust hvidløg, cherrytomat, rucola, høost,
10. Margherita 100,-
Tomatsauce, gouda, mozzarella og frisk basilikum, ramsløgspesto (VG)
suppe
50. Krydret paprikasuppe med chili, ingefær, dild, spinat kikærter og kæmperejer (laves også vegetarisk) 100,-
kaffe og kage
Kaffe 35,-
Kage eller kaffe med småkage 55,-
bowls
21. Bowl med pulled okse 135,-
Med pulled okse, ristede squash, danske quinoa, bagte sødekartofler, auberginecreme, spinat, græsk yoghurt med mynte, frisk tomat og agurk, persille, 2 slags majs , forårsløg, muhammara , marinerede rødløg, ferskener
22. Vegetarisk bowl 135,-
Med danske quinoa, edamamebønner, avokado, spinat, bagte sødekartofler, ristede svampe, ristede squash, 2 slags majs, syltede rødløg, forårsløg, frisk agurk og tomat, muhammara, auberginecreme, græsk yoghurt med mynte (VG)
23. Bowl med fersk laks 135,-
Med danske quinoa, færsk laks med sesam, spinat, forårsløg, tangsalat, edamamebønner, avokado, ristede kokusflager, ristede squash og kæmperejer, wasabi i græsk youghurt ,sød asiatisk sauce og chillimayo
24. Bowl med grillet kylling 135,-
Med lårkylling, ananas, kokusmælk og karry, danske quinoa, spinat, æble, edamamebønner, forårsløg, bagte squash, bagte sødekartofler, grillet paprika, frisk agurk og tomat, sød fersken, knust peanuts, græsk yoghurt med urter
tapas
31. Basistapas med hummus, muhammara, aioli og brød til 1 pers. (VG) 79,-
32. Muhammara (Dyppelse lavet på pebberfrugt og tomater, valnød og granatæble) 30,-
33. Hummus (Dyppelse lavet på kikærter og tahin) 30,-
34. Aioli (Dyppelse lavet på æggeblommer og olie rørt med hvidløg og lime) (VG) 30,-
35. Braiseret lammeskank 58,-
36. Kylling med ananas, karry og peanuts 48,-
37. Tomatsalat med ost (VG) 32,-
38. Kartofler med rosmarin og chorizo 48,-
39. Svampe med timian og høost 32,-
40. Hjemmemarineret oliven 32,-
41. Grillede rejer med paprika og dild 48,-
42. Gammelknas 38,-
43. Ratatouille 32,-
44. Brød 35,-
Skal Lindegaarden Kollund kontakte dig?
Har du et spørgsmål? Ring til os på +45 61 28 20 00 - Eller udfyld denne formular - så kontakter vi dig.
Telefontid: mandag, tirsdag og onsdag klokken 9:00 - 10:00.